Forbrugervalg

 
Valg af nye forbrugerrepræsentanter til Guldborgsund Forsyning
 
Til oktober 2017 skal der gennemføres ordinært valg af 2 forbrugerrepræsentanter og 2 suppleanter til bestyrelserne for Guldborgsund Vand A/S og Guldborgsund Spildevand A/S. Forbrugerrepræsentanterne og deres suppleanter vælges til begge bestyrelser samtidig, og valget gælder for en fireårig periode, der starter den 1. januar 2018.
 
Ved fristens udløb den 07.08.2017 kl. 16.00 havde 3 kandidater meddelt, at de ønsker at opstille til forbrugervalget. Kandidaterne har afleveret stillerlister, som er godkendt jf. valgregulativets bestemmelser.
Kandidaterne er:
 
 
  Hans Erik Pedersen, Øster Ulslev
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Henning Kamper, Nykøbing F
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Thomas Lind Tranberg, Vålse
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Valget kommer til at foregå elektronisk i samarbejde med Dataminds/Stem Online.
Der kan stemmes fra mandag den 9. oktober kl. 9.00 til fredag den 13. oktober kl. 11.00.
Stemmeafgivelsen kan ske hjemme fra sofaen, hvor man nemt og enkelt logger ind i stemmeboksen ved hjælp af kundenummer og adresse. Samtidig strækker valghandlingen sig over 5 dage, så alle har god tid til at afgive deres stemme.
 
Valget foregår efter de hidtil gældende principper, nemlig at 1 kundenummer giver 1 stemme, og at lejere prioriteres fremfor ejere.
 
Når du ønsker at afgive din stemme, skal du som ejer anvende din adresse og kundenummer.
 
Er du lejer skal du anvende en stemmekode. For at bestille en stemmekode skal du taste din adresse og email. Efterfølgende modtager du på mail en bekræftelseskode og et link. Du skal klikke på linket og skrive bekræftelseskoden.
Herefter skal Guldborgsund Forsyning kontrollere at du er stemmeberettiget, hvis dette er tilfældet vil du på mail modtage en stemmekode og link. Du skal klikke på linket og skrive din stemmekode, hvorefter du får adgang til at stemme.
 
Du starter afstemningen ved at anvende dette link: (vil først være tilgængeligt her på siden fra den 9. oktober kl. 9.00)
 
Hvis du ikke har adgang til en computer, er der mulighed for at møde op på vores adresse: Gaabensevej 116, 4800 Nykøbing F. fra mandag den 9. oktober 2017 til fredag den 13. oktober 2017 i tidsrummet mandag-torsdag kl. 9.00-16.00 og fredag kl. 9.00-11.00.