Guldborgsund Forsyning skifter vand- og varmemåler

Hos Guldborgsund Forsyning er det afgørende for os at kunne fortsætte med at levere høj servicekvalitet. Som teknologien skrider frem og vi alle søger en mere effektiv og nøjagtig hverdag, er det blevet tid til at opgradere vores vand- og varmemålere. Derfor igangsætter Guldborgsund Forsyning nu en udskiftning af alle vores gamle målere til nye, moderne enheder.

I alt skal der udskiftes ca. 10.000 vandmålere og omkring 7.000 varmemålere. Udskiftningen kommer til at foregå sammen med Nordic Meter Replacement A/S (NMR) frem til udgangen af 2024.

Hvordan foregår skiftet?

Udskiftningen bliver foretaget af montører fra NMR, som alle bærer et ID-kort fra Guldborgsund Forsyning, så du kan føle dig tryg. Montørerne udskifter målere i tidsrummet mandag-onsdag fra kl. 7.00-20.00.
Inden udskiftningen vil du modtage en mail eller et brev, hvori der står en dato samt tidsrum for hvornår NMR kommer på besøg. Selve udskiftningen tager ca. 20 minutter og der vil være lukket for hhv. vand og varme i dette tidspunkt.

For at vi kan skifte måleren er det vigtigt at du forbereder dig inden montøren kommer og udskifter din måler.
Du skal sørge for at have læst og fulgt de instrukser som er beskrevet i brevet.

Se brev og vejledning til udskiftning af vandmåler her

Se brev og vejledning til udskiftning af varmemåler her

 

Spørgsmål & svar

Guldborgsund Forsyning vil sammen med Nordic Meter Replacement A/S (NMR) udskifte alle vand- og varmemålere frem til udgangen af 2024.
Ialt skal der udskiftes ca. 10.000 vandmålere og omkring 7.000 varmemålere.

Udskiftningen bliver foretaget af montører fra NMR, som alle bærer et ID-kort fra Guldborgsund Forsyning, så du kan føle dig tryg.

Herunder kan du se billeder af NMR´s montører og projektleder, så du har overblik og tryghed i hvem der kommer og skifter din måler.Rasmus – Montør NMR

Jeppe – Montør NMR

Michael – Projektleder NMR

Du modtager en mail eller et brev fra os/NMR hvori der står en dato samt tidsrum for hvornår NMR kommer på besøg. 
Hvis tidspunktet passer dårligt, eller du har spørgsmål, skal du kontakte NMR´s callcenter for at aflyse og aftale et nyt tidspunkt:
Mail: guldborg@nmr-as.dk eller tlf. 72 17 70 28 alle hverdag fra kl. 9.00-12.00

Det er vigtigt, at der er en myndig person tilstede under udskiftningen.

 • Måleren skal være tilgængelig, så vi let kan få adgang til den.
 • Du skal teste hovedlukkehanerne før og efter måleren, før vi kommer. 
  Se vejledning her:
 • Vandmåler
 • Varmemåler

 • Bemærk:
  Når vi kommer, skifter vi kun måleren. Det er dit (eller din udlejers) ansvar, at rør og lukkehaner ved måleren kan tåle, at måleren bliver udskiftet.
  Hvis rør eller lukkehaner drypper før, under eller efter målerskiftet, er det dit (eller din udlejers) ansvar at få det repareret.
 • Du har stadig selv ansvaret for at holde øje med dit vandforbrug

Kontakt

Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte os på forbrug@guldborgsundforsyning.dk eller tlf. 72 44 12 12 (mandag-torsdag kl. 9-14, fredag kl. 9-12).