Leveringsbetingelser og betalingsvilkår

Spildevandsafledning kan foregå enten via det offentlige kloaknet, som de fleste er tilsluttet, eller via den obligatoriske tømningsordning for bundfældningstanke (septiktanke/ hustanke).
 
 
  Spildevandsafledning generelt
  Guldborgsund Forsynings aktuelle leverings- og betalingsbetingelser for spildevandsafledning fremgår af vores brochure ’Leveringsbetingelser og betalingsvilkår for spildevandsforsyningen’. 
 
  Du kan downloade brochuren som pdf-fil via dette link
 
 
 
 
 
 
Bundfældningstanke
Guldborgsund Forsynings aktuelle leverings- og betalingsbetingelser for bundfældningstanke fremgår af vores brochure ’Bundfældningstanke – obligatorisk tømningsordning for bundfældningstanke’. 
 
Du kan downloade brochuren som pdf-fil via dette link
 
 
Eller læs lynvejledningen
Brochuren med vores detaljerede forretningsbetingelser m.v. er formuleret i et juridisk sprog, som kan være svært at forstå. 
 
Derfor har vi lavet en lynvejledning, der i et letforståeligt sprog giver et hurtigt overblik over de væsentligste regler, som fremgår af de samlede leveringsbetingelser. 
 
Samtidig giver brochuren svar på en række spørgsmål, som vores kunder oftest stiller, når de henvender sig. Og desuden giver vi råd og tips, fx om hvordan du kan spare penge og/eller undgå problemer.
 
Du kan downloade brochuren som pdf-fil via dette link