Mange fordele ved fjernvarme fra Guldborgsund Varme

 
Det er billigt. Det er nemt. Og det er miljøvenligt. Så kort kan det siges. Læg dertil, at fjernvarme er en meget driftssikker opvarmningsform. Den enkelte fjernvarmeinstallation har typisk også en længere levetid end andre varmeinstallationer. Og så er fjernvarme en fremtidssikret teknologi – bl.a. fordi en hvilken som helst energikilde kan anvendes.
 
6.500 kunder
Guldborgsund Varme forsyner ca. 6.500 kunder i Nykøbing F., Ønslev, Eskilstrup, Ovstrup og Gundslevmagle med fjernvarme.
 
Rekord i fjernvarmetilslutning
I 2011 satte vi rekord i frivillig tilslutning til et fjernvarmeprojekt, da 500 ud af ca. 600 mulige husstande i Ønslev og Eskilstrup tegnede sig som fjernvarmekunder. Projektet blev gennemført til tiden til trods for, at monsun-lignende regnvejr i sidste fase forstyrrede projektet voldsomt. Det er unikt. 
 
Se filmen om fjernvarmeprojektet i Ønslev og Eskilstrup her.
 
 
 
CO2-neutral produktion
Leveringen af fjernvarme bygger på et tæt og tillidsfuldt samarbejde med varmeproducenten REFA I/S. Leveringen af varme sker alene ved anvendelse af CO2-neutrale biobrændsler – altså uden brug af fossile brændstoffer, hvilket ligeledes er unikt.
 
Det er det også, at vi i mere end 10 år stort set har kunnet fastholde uændrede fjernvarmepriser.