Nyheder

Bliv opdateret på de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Guldborgsund Forsyning.

Vi deler løbende spændende nyheder om vores arbejde, og hvad det betyder for vores kunder.

Glædelig Vandets Dag

Rent drikkevand er for os noget der er helt normalt, men sådan er det ikke alle steder i verden. Og det gælder også nogle steder i Danmark. På Vandets Dag sætter vi fokus på det rene drikkevand og vigtigheden af at bevare vores vandressourcer.

Læs mere »

Februar nyhedsbrev 2024

2023 blev det vådeste år nogensinde i Danmark. Men det nye år er – om muligt – startet endnu vådere. Den 3. januar blev en over 138 år gammel meteorologisk rekord slået, da der blev målt mere end 50 mm nedbør på et døgn i Bjørup ved Nykøbing F. 

Læs mere »

December nyhedsbrev 2023

På mødet i november skærpede bestyrelserne det strategiske fokus på klima og reduktion af CO2- udledning, for den nuværende strategiperiode 2023- 2026. Fokusområder og planlagte handlinger er nu endnu mere i tråd med selskabets ejer, Guldborgsund Kommune.

Læs mere »

November nyhedsbrev 2023

I en tid, hvor inflationen og energipriserne fortsat er høje, kan Guldborgsund Forsyning informere sine kunder om, at der på trods af dette, kun kommer mindre prisstigninger frem til udgangen af 2024. Det fremgår af selskabets budgetter for det nye år, som bestyrelsen netop har godkendt.

Læs mere »