Mod nye tider

Her kan du finde information om udviklingen og fremdriften i det hidtil største anlægsprojekt i Guldborgsund Forsynings historie.

Mod nye tider

Nykøbing F

Torsdag den 25. august 2022 fejrede Guldborgsund Forsyning indvielsen af sit nye renseanlæg på Skovalleen i Nykøbing F. Med denne milepæl er vi nu tæt på at kunne sætte et punktum for renoveringsprojektet ’Mod nye tider’.

Læs mere »
Mod nye tider

Marielyst

Guldborgsund Forsyning holdt d. 10. november 2021 indvielse af det nye renseanlæg i Marielyst. Anlægget i Marielyst er dermed den anden i rækken af fire renseanlæg, der indvies, under Guldborgsund Forsynings historisk største renoveringsprojekt ”Mod Nye Tider”

Læs mere »
Mod nye tider

Generelt

Det store renoveringsprojekt ’Mod nye tider’, der bl.a. omfatter totalrenovering af de fire renseanlæg i Nykøbing F., Stubbekøbing, Marielyst og Gedser skrider alle planmæssigt frem.

Læs mere »
Mod nye tider

Gedser

Guldborgsund Forsyning indviede d. 27. januar 2022 sit nye renseanlæg i Gedser.

Niels Rasmussen, der er adm. direktør i Guldborgsund Forsyning fremhævede i sin velkomst, at der er tale om den tredje indvielse af et nyt renseanlæg i forbindelse med det store renoveringsprojekt ’Mod nye tider’.

Læs mere »
Mod nye tider

Stubbekøbing

Guldborgsund Forsyning holdt d. 2. november 2021 indvielse af det nye renseanlæg i Stubbekøbing. Anlægget i Stubbekøbing er dermed det første af fire renseanlæg, der indvies, under Guldborgsund Forsynings historisk største renoveringsprojekt ”Mod Nye Tider”

Læs mere »
Mod nye tider

Gedesby

Gedesby Renseanlæg skal fjernes på et tidspunkt, og 6. november 2019 blev den første store milepæl i renoveringsprojektet Mod nye tider sat, da Guldborgsund Forsyning indbød til 1. hammerslag i Gedesby.

Læs mere »

Kontakt Guldborgsund Forsyning

Skriv til os, hvis du har spørgsmål. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt Guldborgsund Forsyning
Spørgsmålet vedrører: